©  Foto:

1+1 Textil og Design

I Grønnegade i Aarhus finder du 1+1 Textil og Design - en lille butik fyldt med det bedste indenfor dansk kunsthåndværk og design. Her kan du opleve både etablerede og anerkendte kunsthåndværkere såvel som spirende talenter inden for keramik, smykker og tekstildesign.

Keramik, glas, smykker, grafiske prints og illustrationer

Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i fine udstillinger af håndlavet keramik, glas, smykker, grafiske prints og illustrationer. Derudover har butikken forskelligt tekstildesign; bl.a. tørklæder, puder, bordtekstiler, tasker og ipad-covers designet i nye spændende teknikker og i utraditionelle materialesammensætninger.

Helene Vonsild

Indehaveren af butikken, Helene Vonsild, er selv tekstildesigner og hendes prisvindende pudekollektion "1+1 Design" kan også opleves og købes i butikken.

Helene fortæller gerne om processen bag puderne og arbejdet som væver og designer, samt de mange historier, der knytter sig til alle butikkens produkter. Et besøg i butikken er en sansemæssig oplevelse fuld af fine farver, smukke glasurer, forskellige overflader, strukturer og former samlet på ét sted.

Se, hvad andre deler på Instagram

#1x1textil #visitaarhus #helenevonsild

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish