©  Foto:

Aarhus Skøjtehal

Find skøjterne frem og nyd en tur på isen i Aarhus Skøjtehal. Det giver god motion – og uanset om du har prøvet det før eller ej, er det super sjovt. 

En støtte - for store og små

Børn, som har brug for støtte, kan leje en ’pingvin’ og dermed bedre lære at stå på skøjter.  Men mon ikke også en god kammerat eller kæreste kan være en god støtte, hvis du som voksen også lige skal i gang. Mangler du skøjter, er der mulighed for at leje dem i skøjtehallen, eller hvis dine egne er lidt slidte, kan du også få dem slebet. Intet er at sammenligne med at glide let hen over isen og nyde farten under fødderne.

Isdisco

Slip din indre John Travolta løs og vær med, når lyset bliver skruet ned og discomusikken op, og de farverige lamper bliver tændt. For - kan du lide at stå på skøjter og høre god musik, er isdisco helt sikkert også noget for dig. Den første fredag i måneden er der åbent fra kl. 20.00-23.00 til hygge og Isdisco. Se datoerne for isdisco lige her!

Café Skøjtehallen

Al denne aktivitet gør, at man bliver sulten. Men fortvivl ikke – i caféen kan I få lidt mad og drikke og samtidig nyde udsigten ud over skøjtehallen.

Vær opmærksom på ændrede åbningstider ved helligdage og skolernes sommerferie.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusskøjtehal #visitaarhus #visitaarhusregion

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish