©  Foto:

Anarkist - Mikrobryggeri

Anarkist er både mikrobryggeri og restaurant, og øllet og dets smagsnuancer indgår i retterne som et væsentligt element. Både øl- og menukortet ændrer sig i takt med sæsonernes skiften, så der er altid noget nyt at komme efter.

Anarkist Beer and Food Lab finder du i det flotte, gamle Albani Bryggeris bygninger ud til gaden af samme navn. Her er der brygget øl i mere end 160 år og traditionerne er en vigtig del af Anarkists dna. Anarkist byder på café / spisested med pop-up køkken, der skifter flere gange om året. Her kan de lokale kræfter på restaurantscenen teste nye koncepter af og det er altid spændende at se, hvad menukortet byder på når du kigger forbi.

En del af Anarkists motto er at de vil udvide din øl-horisont. Øllene kommer fra husets eget mikrobryggeri Theodor Schiøtz Brewing Company og andre fynske bryggerier. Mikrobryggeriet er opkaldt efter Albanibryggeriernes stifter, der efter historierne at dømme har været et spændende bekendskab og i caféen kan du se en lille udstilling, der viser hvordan Albanibryggerierne blev skabt. Hvis du gerne vil have øl med hjem, kan du kigge i Anarkists Bottleshop, hvor du finder et stort udvalg fra danske mikrobryggerier. Her er både kendte og nye øltyper – ting du ikke finder i dit lokale supermarked.

Anarkist hoster desuden en masse forskellige events – alt fra ølsmagninger til stand up og intimkoncerter. På hjemmesiden kan du se hvad der sker i den nærmeste fremtid.               

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish