©  Foto:

Besøgsmark og oplevelsesrute på Lammefjorden

UNESCO Global Geopark Odsherreds besøgsmark er vinduet til den spændende historie om de højt priste grøntsager på den inddæmmede Lammefjord.

I sommerhalvåret kan du på besøgsmarken se en masse af de grøntsager, som Odsherred er berømt i hele Danmark for at fremelske.

Efter aftale kan du også få smagsprøver på grøntsagerne.

Åben besøgsmark med guidet markvandring
På en guidet markvandring sammen med en lokal landmand bliver du klogere på de særlige jordbundsforhold, der giver optimale betingelser for dyrkning af råvarer på Lammefjorden.

Book plads til markvandring på Besøgsmarken

Book en vært
Vil du booke en vært til en guidet omvisning uden for åbningstiderne i højsæsonen - eller aftale besøg med en skoleklasse eller en event for en gruppe - skal du kontakte geoparken på mailadresse jakob@geoparkodsherred.dk.

Oplevelsesrute
Besøgsmarken er forbundet med en 10 kilometers oplevelsesrute med fem stop undervejs - bl.a. ved et dyndhul og en skallebanke i Lammefjordens inderste del.

Se kort over oplevelsesrute

Spændende podcasts
Lyt til 5 forskellige podcasts med spændende historier om Lammefjorden på din smartphone eller tablet undervejs på oplevelsesruten - eller året rundt, når det passer dig.

Link til podcasts på SoundCloud

De 5 podcasts findes også på iTunes. Søg efter "Lammefjordens historier".

-----------------------------------------------------------

Besøgsmarken på Lammefjorden er etableret af UNESCO Global Geopark Odsherred i samarbejde med lokale landmænd og agronomer.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish