©  Foto:

Bork Legeland

Bork Legeland er en stor og farverig legeplads, der er fyldt med sjove legemuligheder som rutsjebaner, klatrevægge, trampoliner, boldbassiner og meget mere. Der er også et område specielt til de mindste gæster, så de kan lege sikkert og have det sjovt på deres egen måde.

to børn leger i Bork Legeland

I legelandet er der også en hyggelig café, hvor forældre kan slappe af og nyde en kop kaffe, mens deres børn leger og har det sjovt.

I år udvides Bork Legeland med en stor udendørs legeplads, som har fået navnet ”Bondegården”. Legepladsen er på hele 600 m2, og det vil være nemt at tilgå fra det indendørs legeland.

Hop på hestevognen, snup en snurretur i grisestien, tag en klatretur i kornmarken, eller sving dig ned fra det store gulerodstårn! Bondegården er et legeunivers for børn i alle aldre, hvor de voksne hellere end gerne må lege med. 

Der er fri adgang for legelandes gæster i det udendørsområde - og der er gode muligheder for at nyde det gode vejr, spise sin medbragte mad og slappe af, mens børnene boltrer.

masser leg på den udendørs legeplads hos Bork Legeland

Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt. Bork Legeland ligger i udkanten af Bork Havn ved Ringkøbing fjord. Åbningstiderne i legelandet finder du her.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish