©  Foto:

Copenhagen Photo Festival

Fotos over hele byen. For 15. år i træk finder Copenhagen Photo Festival sted. Festivalens program byder på udstillinger over hele byen på både offentlige gader, metrotoge, gallerier og museer.

6.-16. juni kommer København til at bugne af fotos og fotoudstillinger.

I løbet bliver byen fyldt op med fotografi og spændende fotoudstillinger. Copenhagen Photo Exhibition er en af de ledende af sin slags, og hvert år deltager 250-300 fotografer fra hele verdenen i festivalens program.   

Når Copenhagen Photo Festival for 15. gang indtager København, er det med 4 internationale kunstners fotokunst i fokus. De 4 headlinere er i år Chloé Milos Azzopardi, Emanuele Occhipinti, Mafalda Rakoš og Marcus DeSieno og udstiller i festivalens centrum på det tidligere industrielle område Refshaleøen, som i dag er blevet et kulturelt samlingssted i København. Her kan du opleve kuraterede soloudstillinger og interessante talks - og du kan naturligvis kombinere dem med lækker street food fra Reffen

Festivalens partnerne rundt i Storkøbenhavn omfatter blandt andre: Charlottenborg, Louisiana, DAC, Det Kgl Bibliotek, Fotografisk Center og mange andre. Se dem alle på festivalens hjemmeside: copenhagenphotofestival.com. 

I alt er der mere end 55 udstillinger i Storkøbenhavn og Sydsverige med i festivalen, så der er virkelig mulighed for at opleve lidt af hvert fra både danske og internationale topfotografer. 

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish