©  Foto:

Danhostel Ribe

Lad Danhostel Ribe danne rammen om jeres næste møde eller konference. Vi har kursuslokaler, bespisning og overnatning under ét tag.

Ribe Kursus- og Konferencecenter ligger midt i byen med udsigt til Ribes skyline, Ribe Middelalderby og Nationalpark Vadehavet. Her er vi klar til at afholde dit næste kursus, konference eller møde og som en del af Danhostel Ribe, har vi mulighed for at sørge for overnatning også.

Vi tilbyder kurser
Midt i Ribe og med adgang direkte til Nationalpark Vadehavet.
Med konferencecertificerede værelser og mødelokaler.
Med Green Key-miljømærkede værelser og mødelokaler.
Med handicapegnede faciliteter og med tilgængeligheds-certificeringen "God Adgang".
Med gode parkeringsforhold for biler såvel som busser.
Med et køkken, der sætter en ære i at servere lækkert og veltilberedt kursusmad med årstidens grønt.
I et professionelt - men samtidigt gæstfrit og afslappet miljø.

Sov sødt
Alle værelser har eget bad/toilet, og i køkkenet kræser vi for vore gæster med hjemmebagt brød, hjemmelavet økologisk mysli osv. Du er velkommen til at medbringe din bærbare computer – vi har gratis netværk. Vi har bestemt, at vi vil være med til at passe på miljøet, derfor er vi miljømærket med Green Key (Den Grønne Nøgle).

Sociale sammen
Oplev vikingetid og middelalder på Museet Ribes Vikinger og Ribe VikingeCenter og nyd stemningen og skønheden i Ribes gamle smukt bevarede middelalderby. Både Ribe by og Ribe Domkirke har modtaget Michelin-stjerner.

Kunst
Se guldalderkunst på Ribe Kunstmuseum og moderne kunst i Ribe Domkirke. Nyd den flotte udsigt over Nationalparken og Ribe by fra toppen af Borgertårnet.

Nationalpark Vadehavet og UNESCO Verdensarv
Tag med på vadehavsvandringer, østersture, sælture, sort sol ture og med traktorbusser over havbunden til Mandø. Husk at besøge Vadehavscentret ved Ribe - porten til UNESCO Verdensarv Vadehavet.

FN Verdensmål
7
 - Bæredygtig energi
11 - Bæredygtige byer og lokalsamfund
12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish