©  Foto:

Den Røde Cottage

Lidt nord for København byder Den Røde Cottage på kulinariske oplevelser i idylliske omgivelser. 

Midt i skoven og omringet af Dyrehaven ligger Den Røde Cottage, der oprindeligt blev bygget som kurhus og badeanstalt for hovedstadens bedre borgerskab.  

Her kan du nyde en hyggelig aften i selskab med moderne gourmetmad, kreeret af stedets erfarne og anerkendte kokke. Placeringen i skoven smitter naturligt af på menuen, der sammensættes med naturen i fokus. Råvarerne plukkes, høstes og syltes, mens de er i sæson, så de efterfølgende kan bruges i restauranten året rundt. 
 
Både kød og grønt kommer fra små gårde i Nordsjælland og den lokale fiskemand leverer havets bidrag til menuen. Det er stedets filosofi at naturen omkring cottagen kan genkendes i de retter, der serveres. Som gæst kan du vælge mellem en 5- og 8-retters menu, hvor 5 saltede snacks og petit fours indgår. Maden får følgeskab af en sæsonbestemt vinmenu med stort fokus på samspillet mellem mad og vin.  

Når vejret tillader det, kan frokosten eller middagen indledes med et glas bobler på den store terrasse, der i sommerhalvåret også gør det som vinbar for dem, der blot vil nyde et godt glas og en lille snack i fantastiske omgivelser. 
 
Når turen går hjem, er der kun 5 minutter til S-toget på Klampenborg Station, og med Dyrehaven og Bellevue som nærmeste naboer er der også mulighed for at forlænge den gode madoplevelse med en tur i det grønne. Velbekomme! 

 

Transport

Tag S-toget direkte til Klampenborg og gå de sidste 500 meter gennem skoven til Den Røde Cottage. Med udsigt over Bellevue er det den perfekte opvarmning til en god middag.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish