©  Foto:

Duus Vinkjælder

Kig ind under hvælvingerne i Jens Bangs Stenhus fra 1624 og besøg Duus Vinkælder. Her kan du nyde middelalder vinkælderstemning og hygge dig med en kold øl eller en varm rødvinstoddy.

Vil du opleve ægte gammel dansk middelalderstemning, bør du bestemt slå et smut forbi Duus Vinkjælder. Her kan du få serveret lækker dansk frokost, kaffe og kage, øl og vin og lækker middag. Duus Vinkjælder er nemlig både restaurant og vinstue. Hos Duus lægger de vægt på friske råvarer, og al mad er hjemmelavet.

I den gamle vinkælder er der plads til alle, og der er mulighed for at bestille børnemenu til børnene. Om sommeren kan du nyde maden udendørs, hvor der er servering på Nytorv lige uden for Duus.

Christian IV's Laug

Duus Vinkjælder er hjemsted for Christian IV's Laug. I Christian IV's Laug opretholdes nogle over 70 år gamle traditioner og er således stadig et mødested for de af laugets medlemmer, der hvert år gæster Aalborg i en officiel anledning. Læs mere om Christian IV's Laug i Aalborg.

Det er muligt at arrangere selskaber, bryllupsfest, firmafest og konfirmation hos Duus Vinkælder. De dygtige kokke og søde tjenere på Duus vil sørge for, at du får en hyggelig og mindeværdig oplevelse med god mad og personlig betjening i høj klasse.

Læs mere om Duus Vinkælder i Aalborg...

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish