©  Foto:

Egelunds Camping og Hytter

Egelunds Camping er en flot og moderne campingplads, med en dejlig atmosfære.

Egelunds Camping er en flot, moderne 3-stjernet familieplads på 70 enheder med en hyggelig atmosfære. Der er god bevoksning omkring pladsen, der ligger skønt placeret tæt ved hav og by i fiskerlejet Lønstrup. Pladsen er udstyret med 5-stjernet sanitærbygning, familiebaderum, børnerum m/puslebord og børnetoilet. Samtlige rum er med komfortabel gulvvarme.

På selve pladsen er der wifi, kiosk, møntvaskeri, frisør samt en hyggelig restaurant med både à la carte og en berømt buffet. Mad ud af huset er også en mulighed, så maden kan nydes i hytten, campingvognen eller teltet.

For de yngste campister er der rige udfoldelsesmuligheder på Egelunds Camping. De kan boltre sig i den opvarmede swimmingpool med vandrutchebane eller på den store legeplads, med alt hvad hjertet begærer, såsom hoppepude, gynger, karruseller, klatrestativ, sandkasse og legehus. Der er også mooncars til fri afbenyttelse. Det er muligt at købe adgang til swimmingpool og legeplads for udefrakommende, der ønsker nogle timers god leg.

Endelig er der den skønne badestrand kun 800 meter fra pladsen.

Hytter
På Egelunds Camping findes også 10 hyggelige bjælkehytter til 4 personer, 4 luksushytter til 6 personer og 4 nye store luksushytter også til 6 personer. Hytterne er fuldt udstyret med service, dyner og puder, ligesom der er havemøbler, så solen kan nydes på terrasserne.

Området
Med bil eller bus kan alle Nordjyllands seværdigheder og attraktioner nås inden for en time, bl.a. ØrnereservatetNordsøen OceanariumFaarup Sommerland og Skagen. I nærheden findes golfbaner, tennisbaner, tropisk vandland, romerske bade, ridecenter, museer og vandrestier. I Lønstrup finder du også resterne af den nedtaget Mårup Kirke, og ved den 90 meter høje sandklit ligger det tilsandede Rubjerg Knude Fyr. Den 15 km lange Lønstrup Klit er Danmarks bedste strækning for paragliding.

DK-CAMP

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish