©  Foto:

Feriekolonien Sandsgård

Kolonien Sandsgård ligger i Vendsyssel ca. 34 km nordvest for Ålborg. Der er ca. 700 meter i sydlig retning fra Sandsgård til badebyen Blokhus.

Området er et typisk vestjysk sommerhusområde uden de helt store kulturelle seværdigheder lige i gåafstand, til gengæld er her masser af hav, strand, klitter og plantage, og vil man tage på lidt længere udflugter, har Nordjylland et væld af spændende attraktioner at byde på.

Sandsgård er fra 1916, oprindelig opført som sommerbolig for en rigmandsfamilie. Dengang var der havudsigt fra huset, men det har sandflugt sat en effektiv stopper for, og i dag ligger huset gemt bag den yderste høje klit.

I Sandsgård, som passer så fint til sit navn, er man på tæt hold af en af Danmarks mest imponerende kyststrækninger. Man skal bare lige op over klitten, så ligger den brede, faste strand og det vældige Vesterhav for fødderne og indbyder til alle mulige aktiviteter med hav, strand, sand og blæst. Sandsgårds udenomsarealer består mest af sand, så pladskrævende udendørsaktiviteter foregår bedst på stranden.

Kolonien har 54 sovepladser fordelt på 18 værelser (1, 2 og 4 pers. værelser)

Kolonien kan bookes på tlf. 33 25 44 25.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish