©  Foto:

Fjord Line

Tag med Fjord Line til Hirtshals, Kristiansand eller Stavanger-Bergen

Sæt kursen mod Hirtshals, Kristiansand og Stavanger-Bergen

Her ser du fartplanerne for din rejse med Fjord Line,

til Hirtshals, Kristiansand eller Stavanger-Bergen

HIRTSHALS

Rejs med Fjord Line til Hirtshals og oplev den unikke lille havneby med den fantastiske natur. Her bydes der på 30km kyststrækning, hvide sandstrande og frodige grønne klitplantager med et rigt dyreliv. Her er bredde, vidde og plads til alle. Frisk luft, salt på læberne og et stort smil er garanteret.

Find din overnatning HER

Byen byder blandt andet på hyggelig shopping, wellness, lækre spisesteder, specialforretninger og unikke kunsthåndværkere. Desuden kan du opleve et hav af seværdigheder som Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium med hele 4,5 mio. liter vand, det store besøgslandbrug Fun-Park Hirtshals med mulighed for at komme helt tæt på dyrene, byens vartegn Hirtshals Fyr der fra sin klint lyser smukt op og er et pejlemærke for søens folk, unikke udsigts- og vandrestier, Hirtshals Museum der fortæller om byens udvikling fra 1880 og Tornby gl. købmandsgård den 200 år gamle skudehandelsgård med lækre specialiteter og en hyggelig kaffestue.

Så skal din ferie være Aktiv, byde på Familiesjov, wellness, kunst og keramik, en gastronomisk oplevelse, en tur hvor du skal nyde den storslåede natur med en vandretur eller ud og kigge efter spændende fuglearter, så er Hirtshals området helt sikkert noget for dig.

 

NORGE

Rejs med Fjord Line til Kristiansand og Stavanger-Bergen hele året rundt fra Hirtshals.

Fjord Line sørger for en hurtig, sikker og komfortabel overfart.

Slap af om bord på de moderne færger med god mad, shopping eller film.

Læs mere om bilpakker, taxfree shopping, samt færgernes restauranter og barer HER

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish