©  Foto:

Georg Jensen

Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst æstetisk design, som spænder fra korpus til ure, smykker og produkter til hjemmet.

Den historiske forretning på Amagertorv i København blev opført i 1700-tallet og har siden 1992, hvor Georg Jensen overtog forretningen været et rent designmekka. Her har kunder kunnet opleve Georg Jensens smukke designunivers, fyldt med historie og traditionelt håndværk. Førstesalen i Amagertorv forretningen huser sølvprodukter, der bliver fremvist på et unikt smedjebord lavet af træ og sølv. Det udstillede sølvværktøj på væggen, viser den proces og det arbejde, der ligger bag alle Georg Jensens design.

Besøger du stueetagen i Amagertorv forretningen, vil du opleve Georg Jensens store udvalg af smykker og ure. Hele stueetagen er dedikeret til at man kan opleve ringe, armbånd, øreringe og ikke mindst de mange flotte ure, og købe et stykke dansk design med hjem. Hvis du er på udkig efter en privat shoppeoplevelse, er det også muligt at nyde synet af smykker og andre mesterværker i et privat rum. Det giver dig muligheden for at få en unik shoppeoplevelse uden forstyrrelser fra forretningens andre gæster. Leder du efter smukt sølvbestik, eller en af de mange ikoniske design inden for home og boligindretning, er førstesalen bestemt et besøg værd.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish