©  Foto:

Ghosttour

Ghosttour tager dig med på en tidsrejse igennem de gamle gader i København.

Vi fortæller historier, som kun ganske få kender til. De gamle og gemte historier, er fundet frem fra byens arkiver, biblioteker og ikke mindst samtaler med nogle af byens beboere. Tag på tur med ghosttour og kom rundt i byens kringlekroge. Hør historier, der vil bringe fortiden tættere på.

Ghosttour kan tilbyde dig tre forskellige ture:

Anekdoter, vandrehistorier og skæve fortællinger – en tur om folk og fæ i det gamle København hvor byens gamle vandrehistorier og anekdoter bliver genfortalt på byens pladser og stræder. København gemmer på en masse gamle historier, som vi har gravet frem og givet liv igen.

Det glemte parallelsamfund – en tur om Københavns natmænd hvor natmandens historie bliver bragt til live igen efter flere hundrede års tavshed. En historie om en befolkningsgruppe, som måtte kæmpe for deres eksistens - om hævn, afmagt og stolthed.

Det hjemsøgte København – En spøgelsestur hvor huse og bygninger står, som den mørke kulisse til byens spøgelseshistorier. Vi sætter ord på nogle af de uforklarlige oplevelser, som har fundet sted i København gennem de seneste 500 år.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish