©  Foto:

Gl. Klitgaard Camping og Hytteby

Moderne campingplads i Nr. Lyngbys smukke natur

Gl. Klitgaard Camping & Hytteby ligger ud til det smukke Vesterhav, i den hyggelige ferieby Nr. Lyngby. Kører man 6 km. mod syd kommer man til Løkken, som summer af liv.

Løkken har endvidere et stor udvalg af både butikker og restauranter, for ikke at glemme stranden med dens mangekarakteristiske, hvide badehuse. Kører man omvendt mod nord, så kommer man til Lønstrup, som er en ualmindelig hyggelig by, som også huser en masse kunsthåndværkere og spisesteder.

Gl. Klitgaard Camping ligger placeret midt i noget af den smukkeste natur i Danmark, med udsigt op mod Rubjerg Knude. Fra campingpladsen findes et væld af smukke vandreture – eksempelvis går Nordsøstien langs campingpladsens skel.

Campingpladsen er for både gæster, der ønsker fred og ro, men så sandelig også for de aktive gæster. Vi arrangerer løbende en masse aktiviteter på pladsen – særligt de mindste campister kan vælge mellem en masse spændende arrangementer, hvor de enten sammen med deres forældre eller sammen med de øvrige børn kan deltage aktivet i eksempelvis fordring af pladsen mange forskellige og spændende dyr. Børnene kan også opleve naturen på hesteryg. Campingpladsen tilbyder turridning eller trækketure på islandske heste – skønne heste med et skønt sind. Der er også masser af muligheder for dem, som måske ikke er til hesteryg og fodring: fodbold- og rundboldkampe er også en del af vore aktiviteter og når der er ansigtsmaling kan selv det sødeste barn forvandle sig til en ”farlig tiger”! 

Pladsens udformning er meget forskelligartet og derfor er der altid plads til dem, som ønsker læ for vinden, men også for dem som ønsker en skøn udsigt over noget af den storslåede natur.  På pladsen findes der endvidere 20 hytter, hvoraf de 10 af dem er med toilet og bad. Disse hytter kombineret med vor hyggelige pejsestue gør at stedet er meget eftertragtet til afholdelse af familietræf m.m.Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish