©  Foto:

Hjerting Badehotel

Gør mødet til noget særligt.

Hjerting Badehotel har mange års erfaring at trække på, når det drejer sig om afholdelse af kurser og konferencer. Men i forbindelse med renoveringen i 2008 reducerede vi antallet af lokaler fra 7 til 3 ud fra devisen om, at vi gerne vil meget tættere på vore gæster.

Hjerting Badehotel er helt ærlig ikke et hightech kursuscenter med alt hvad der ”bimler og bamler”, men vi har autentiske lokaler, fantastisk udsigt, ekstrem højt til loftet lige uden for døren og det eneste køkken i området, der er betegnet høj kvalitet i White Guide. 

Det er vort mål, at kurset ikke blot skal være et "nummer i rækken", men et arrangement, hvor hotellets sjæl kan komme med, lige fra morgenbordet, over frokosten til eftermiddagskaffen. Samtidigt gør vores unikke beliggenhed det muligt at kombinere kurset med oplevelser i naturen ved Vadehavet. Undgå at konferencen går i stå eller kører i ring og brug en ½ time i naturen eller på stranden, hvor der altid er “højt til loftet” – det kan måske lige være det kick der skal til.

Kontakt Mie eller Tanja og få en møde/kursus snak på 75 11 70 00 og hør om vores mødepakker og om de mange muligheder for specialtilpasning af vores indsats.

Spis let
Ship inn

Spis godt
Strandpavillonen

FN Verdensmål
2
 - Stop sult
3 - Sundhed og trivsel
12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish