Grøn oplevelse
©  Foto:

Horisont Hotel & Konference

Nyd en overnatning på Horisont Hotel & Konference med udsigt til dal og grønne bakker ved Egådalen i Aarhus. Hotellet emmer af god stemning, og de gode råvarer er helt jordnære, mens hjælpsomheden og kreativiteten udfolder sig frit i de skønne omgivelser.

Hyggelig atmosfære

På Horisont Hotel & Konference kan du læne dig tilbage og nyde den hyggelige atmosfære, den personlige service og den smukke natur lige uden for døren. Dertil kommer det gode køkken, gratis parkering og ikke mindst den lette adgang til og fra motorvejen – alt sammen kun 15 min. kørsel fra Aarhus centrum.

Horisont Hotel & Konference råder over 65 værelser – 9 dobbeltværelser og 56 single værelser med elevationssenge. 4 enkeltværelser er allergivenlige.

På værelset er der mulighed for at lave kaffe og te, der er gratis Wi-Fi og nyt fladskærms-tv. Horisont har også 500 gratis parkeringspladser.

Fokus på bæredygtighed

Horisont Hotel & Konference er Green Key certificerede og gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Madspild

Horisont Hotel & Konference har et stort fokus på madspild. De bruger kun dansk kød og ost, og grønsagerne er fra Samsø. De friske råvarer bliver brugt i danske retter med et præg fra hele verden.

Vand og energi

På de nyistandsatte værelser bruger de rengøringsprodukter, som er bedre for miljøet, og badeværelserne er installeret med fokus på at nedsætte vandforbruget.
Horisont køber grøn strøm og har energibesparende belysning og sensorer mange steder. Temperaturen rundt i huset bliver styret således, at de kan mindske energiforbruget.

Affald

På Horisont sorterer de også affald, så det kan genanvendes. De har bl.a. et samarbejde med Papirværk, som giver papiraffald nyt liv. Papiraffald fra hele huset samles og bliver gennem Papirværk omdannet til nye produkter.

Læs mere om de mange tiltag hotellet gør her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#horisonthotelogkonference #visitaarhus #visitaarhusregion

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish