Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Scheelsminde

Oplev herregårdsstemning i Aalborg på Hotel Scheelsminde, som byder på lidt af hvert – lige fra prisvindende gastronomi til festlokaler, konferencefaciliteter og afslapning med pool og jacuzzi. 

Scheelsminde er beliggende i et roligt villakvarter kun få minutter fra Aalborg midtby. Udover at være hotel og prisvindende restaurant, afholder Scheelsminde også konferencer, fester og events. Hotellet tilbyder 94 værelser, hvoraf nogle er handicapvenlige.

På herregården er der mulighed for flere typer af ophold, alt efter om du er til gastronomiske oplevelser på Restaurant Bühlmann, en skøn dag på golfbanen eller på jagt efter spændende oplevelser i Nordjylland.

Hotel Scheelsminde er dannet i 1808 af Justitsråd Chr. Paul Scheel, der i dette år fik kgl. Bevilling til at oprette en gård ved sammenlægning af fem fæstegårde. Herregården fungerede tidligere som landbrug, og blev til hotel, restaurant og konferencecenter i 1960, ejer af Bühlmann Jensen. I dag er herregården stadig en del af Bühlmann-koncernen, der desuden består af Aalborg Airport Hotel i Nørresundby, Slotshotellet i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Villa Provence i Aarhus og Peak 12 Hotel i Viborg.

Læs mere om Herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg…

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish