©  Foto:

Hotel Strandlyst Badehotel

Det historiske badehotel, Hotel Strandlyst Badehotel, inviterer indenfor til ro og fordybelse i autentiske og fine rammer.

Vesterhavet finder du kun 800 meter derfra.

Hotellet er desuden perfekt til familiefester og firmaarrangementer.

Hotel Strandlyst Badehotel er et traditionelt, dansk badehotel uden luksus og spa, men med charmen bevaret fra 1895, hvor ro, plads til fordybelse og masser af frisk havluft er en del af agendaen. Blot 800 meter fra hotellet finder du en af Danmarks bedste badestrande, nemlig Tornby Strand.

Hotellet indeholder 30 charmerende værelser samt seks hyggelige fællesstuer, hvor du kan føle dig hensat til en svunden tid. I tråd med traditionen for danske badehoteller finder du ikke TV eller radio på værelserne, dog er der adgang til gratis trådløst internet i hele bygningen. Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet – nogle dog placeret på gangen. Som overnattende gæst på Hotel Strandlyst vågner du op til en lækker morgenmadskomplot, baseret på lokale og økologiske råvarer.

På Hotel Strandlyst Badehotel danner vi gerne rammen om din næste familiefest eller firmaarrangement. Hotellets forskelligartede stuer dækker ethvert behov for sammenkomster for både private og/eller erhvervsgæster.

Hotel Strandlyst Badehotel er placeret tæt på Hærvejen, og byder hjerteligt både vandrere og cyklister ind til et velfortjent hvil. Hotellet fungerer også som en perfekt lokation for afholdelse af diverse retreats, hvor området, naturen og roen på hotellet fuldender oplevelsen. 

Læs meget mere om mulighederne på Hotel Strandlyst Badehotels hjemmeside.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish