©  Foto:

Jægerum Søpark

Jægerum Søpark, som tidligere var en grusgrav og losseplads, er i dag et attraktivt sted vest for Halvrimmen, velbesøgt af mange friluftsglade folk.

Naturperle midt i Jammerbugten

Her findes en lille naturlegeplads samt borde og bænke. De valgte legeredskaber og den snoede sti er efter sparring mellem borgergruppen for Jægerum Søpark og repræsentant for handicaprådet valgt, så de kan give forskellige sanseoplevelser til børn med handicap, samtidig med at alle børn kan bruge dem. 

Her findes også et nyere madpakkehus, hvor man også har mulighed for at grille. Her er opsat borde og bænke, bord med køkkenvask samt gode handicapvenlige toiletter. Stor bålplads med borde og bænke. I sommeren 2020 er der opsat 2 shelters ved Jægerum Søpark, som alle kan benytte.

Området råder ligeledes over et dejligt sti-system, hvor der blandt andet er mulighed for at gå på en sti hele vejen rundt om søen.

Ligesom der i søen er muligheder for at fiske fra bro som også har kørestolsvenlig platform.

Om vinteren har børn, unge og forældre mulighed for at boltre sig på kælkebakken, hvor der i de øvrige måneder er mulighed for at tage sig en tur i svævebanen.

Teater plads med el og bænke til publikum, her opfører Skovspillet fra Skovsgaard hvert år egnsspil i slutningen af juni måned.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish