©  Foto:

Jomfru Ane Gade

Den måske mest kendte og berygtede gade i Aalborg er Jomfru Ane Gade – i folkemunde "Gaden". Her er der fyldt med diskoteker og barer og det er dermed nemt at gå i byen i Aalborg. Så lad festen begynde!

Jomfru Ane Gade er en mangfoldig gade med både vilde og fancy natklubber, rolige værtshuse og nogle særlige og lidt anderledes steder. Her er der god mulighed for at opleve både stand-up, live musik og temafester, men du kan selvfølgelig også bare give den gas og gå i byen på din helt egen måde. I "Gaden" kan du desuden også nyde en eftermiddagsøl , for der er næsten altid noget som har åbent – og de vil rigtig gerne have besøg. Med en gade så mangfoldig er dette et sted hvor mange, unge som gamle, går i byen. Som en ekstra bonus, er der som udgangspunkt gratis entré overalt.

Skandinaviens største festgade

Faktisk er Jomfru Ane Gade Skandinaviens største festgade! Diskotekerne, som er dominerende i gaden, er mangeartede. Her finder du alt fra afterski-inspirerede steder med tyrolerstemning, som Heidis og Zwei Grosse Bier Bar – hvor du må danse på bordene, og storbyinspirerede cocktailsteder med dyre, vellavede drinks, til sportsbarer, hvor du kan se fodboldkampen, i selskab med vennerne og de andre gæster, over en kold øl. Du kan også finde klassiske, pub-inspirerede barer som Guldhornene og Andy's, hvor du kan nyde god musik og kolde drinks. Uanset hvad du er til, så er der et sted til dig – og hvis du er tvivl, kan du jo prøve dem alle, én for én.

"Gadens" egen Pubcrawl

Hvis du ikke selv ved hvor du skal gå hen, søger nye oplevelser eller noget helt tredje, så kan Jomfru Ane Gade anbefale en god gammeldags pubcrawl, nemlig deres helt egen JAG-Crawl. Her kommer du ti forskellige steder hen og får ti forskellige smagsoplevesler. Det skal nok sætte gang i byturen!

Vær sikker på en plads i den fyldte gade

Da "Gaden" er et utroligt populært sted, betyder det også, at det kan være svært at finde et bord, hvor alle vennerne kan sidde samlet. Men her er der hjælp at hente! For allerede inden byturen kan I booke et bord, på et af de steder der er med i aftalen, og på jeres ønskede tidspunkt. Det eneste det kræver er at gå ind i deres bookingsystem og afvente svar. Derudover tilbyder Jomfru Ane Gade også mulighed for afholdelse af privatfest i deres Lounge.

Overnat i "Gaden"

Er du kommet langvejs fra for at besøge "Gaden", eller har du svært ved at komme hjem i din egen seng? Har festen gjort dine fødder ømme og dine ben usikre? Frygt ej! Der er ikke langt til nærmeste seng - Hotel Jomfru Ane ligger nemlig i selve Jomfru Ane Gade. Det er da god service!

Læs mere om Jomfru Ane gade i Aalborg…

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish