©  Foto:

Kunsten Summer Lounge

Igen i år indbyder Kunsten til en skøn cocktail af musik, hygge og kunst, når de med Kunsten Summer Lounge hver onsdag sommeren igennem blænder op for ægte loungestemning i Skulpturparken

Kunsten Summer Lounge er navnet på det populære tiltag, som over 8 stemningsfyldte eftermiddage og aftener i løbet af sommeren får Skulpturparken omkring Kunsten til at summe af liv med pop-up-events, workshops, foodtrucks og underholdning - hver uge med en ny dj, musiker eller talks.

Kunsten har selvfølgelig også en plads i arrangementerne. Forskellige kunstnere gæster parken og præsenterer materiale og kreative aktiviteter i KunstLab. Kunsten Summer Lounge er det perfekte sted til at slappe af samtidigt mens man enten får sin horisont udvidet igennem de spændende talks, eller man kan nyde musikalske fornøjelser. Årets værter er psykologiprofessor Svend Brinkmann, journalist/satiriker Adnan Al-Adhami og feministisk aktivist Emma Holten: Årets Summer Lounge bliver vildere end nogensinde! På musiksiden kan du glæde dig til blandt andet Fallulah og Guldimund.

Du skal være medlem af Klub Kunsten + Utzon for at deltage i årets Summer Lounge og kan som medlem tage en ven med gratis hver gang. Unge under 18 år har altid fri entré.

Læs mere om Kunsten Summer Lounge hos KUNSTEN…

PROGRAM 

21/6

Musik: Fallulah (duo) 
Talk: Emma Holten med gæster

Læs mere 
28/6

Musik: AySay
Talk: Svend Brinkmann med gæster

Læs mere 
5/7

Musik: Girls in Airports
Talk: Svend Brinkmann med gæster 

Læs mere 
12/7

Musik: Julie Ellinor
Talk: Svend Brinkmann med gæster

Læs mere 
19/7

Musik: Jonathan Hultén
Talk: Adnan Al-Adhami med gæster

Læs mere 
26/7

Musik: Dame Dearest x Emma Sehested Høeg
Talk: Adnan Al-Adhami med gæster

Læs mere →
2/8

Musik: Guldimund
Talk: Emma Holten med gæster (offentliggøres snart)

Læs mere →
9/8

Musik: Blaue Blume
Talk: Emma Holten med gæster

Læs mere →

#kunstensummerlounge#kunsten#aalborg

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish