Grøn oplevelse
©  Foto:

Landal Grønhøj Strand

Ferie for hele familien kun 400 meter fra én af Danmarks bedste strande.

Ferieparken Landal Grønhøj Strand byder på feriehuse midt i den smukke danske natur og masser af aktiviteter for hele familien.

På Landal Grønhøj Strand bor I i hyggelige ferieboliger med egen terrasse kun 400 meter fra en lækker sandstrand. Her kan I nyde solen eller hoppe i Vesterhavet.

På parken er der indendørs pool med vandrutsjebane, som børnene kan suse ned af, men du slapper af i boblebadet, saunaen eller nyder solen ved den udendørs pool. For de allermindste er der et indendørs soppebassin, hvor der kan plaskes og måske endda få sin første oplevelse i vand.

Slip børnene løs på den udendørs legeplads med hoppepude og klatretårn eller dyst mod hinanden på en af de mange sportsbaner i fx tennis, basketball, minigolf eller badminton. Se om I har heldet med jer i vores gameroom på spillemaskinerne eller se, hvem der først får alle kugler i hul med et slag billard.

Parken ligger omgivet af smuk natur, så der er rig mulighed for gåture i for eksempel Fosdalen eller lej en cykel og følg de forskellige cykelruter i Bloksbjerg Plantage. Hvis I gerne vil en tur på golfbanen, er der få kilometer fra parken hele to golfklubber, Løkken Golfklub og Blokhus Golfklub.

I området er der masser af attraktioner for eksempel Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium eller hvad med et surfkursus i Løkken?

Landal Grønhøj Strand - Ægte ferie midt i naturen.

 

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish