Grøn oplevelse
©  Foto:

Landal Seawest

Hvis ferie med både afslapning, fart over feltet og aktiviteter for hele familien er ønsket, så er Landal Seawest det oplagte valg for jer. I og omkring Landal Seawest er der masser at opleve – nyd den smukke klitplantage samt Vesterhavet tæt på, udfold dig kreativt, plask i vand i det tropiske badeland eller gør brug af de kulturelle tilbud i nærheden. Mulighederne er mange hos Landal Seawest.

Midt i den skønne vestjyske natur mellem Nr. Nebel og Nymindegab ligger ferieparken Landal Seawest. Placeret lige ved Blåbjerg Plantage og med Vesterhavet tæt på får I masser af naturoplevelser og mulighed for vandreture, mountainbikeruter og et hop i Vesterhavets brusende bølger.

For familiens vandhunde er der også vandplaskeri i timevis i det tropiske badeland med vilde rutsjebaner, vandfald og babybassin til de mindste. Dyst i minigolf eller bowling, brænd krudt af i det store indendørs legeland og udfordr hinanden på klatrevæggen. Når sulten skal stilles, kan der bestilles lækker mad i brasseriet eller I kan trække jer tilbage i egen feriebolig og udfolde jeres gastronomiske evner sammen som familie.

Landal Seawest er for alle – både boende og dagsgæster.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish