©  Foto:

Landsbyskolens Bed & Breakfast

På Landsbyskolens Bed & Breakfast/kitchen gør værtsparret alt, hvad de kan, for at I skal føle jer godt tilpas, så her kan I rigtigt slappe af og bare nyde at være til. Nyde gæstfriheden, vidderne, fuglenes sang og den friske luft. Og trækker bylivet, er I kun godt fire km fra skøn badestrand, Steges butikker, hyggelige smågader og mange spisesteder - så velkommen til!

Landsbyskolens Bed & Breakfast/Kitchen i Tjørnemarke på Møn er indrettet i den lille bys gamle skole, hvilket har inspireret til udsmykningen af tre dejlige og lyse værelser, der lejes ud, gerne som en samlet lille eller stor ferielejlighed med plads til ialt 7. Det ene er Geografi med det store verdenskort på væggen, det andet er (hav)Biologi, der er maritimt udsmykket bl.a. med drivtømmer og fossiler samt det tredje, Botanik, som er et stort familieværelse med blomster- og fuglemotiver.

Foruden de tre værelser er der en hyggelig fælles spise-/opholdsstue og en reol fyldt med bøger og forskellige familiespil til rådighed. Værelserne deler et moderne og veludstyret køkken samt baderum/toilet. Der er udgang til private terrasser mod vest fra to af værelserne.

Udendørs kan I slappe af i den store have med blandt andet udsigtspavillon, sansehave og gynger. I kan også besøge gederne, hønsene eller nogle af de andre dyr eller nyde eftermiddagssolen i jeres egen lukkede have, hvor I også har en grill til rådighed. Og forsyn jer endelig med krydderurter til maden fra den store, økologisk dyrkede nyttehave.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish