©  Foto:

Limfjordsteatret

Limfjordsteatret er en selvejende institution, som blev grundlagt i 1989 af Limfjordsteatrets Vennekreds. Det er et professionelt drevet egnsteater for hele Mors med økonomiske bidrag fra Morsø Kommune og staten.

Limfjordsteatret producerer to-fem forestillinger om året for både børn, unge og voksne, som spiller lokalt og sendes på turné i resten af landet og ind imellem også udlandet. Forestillingerne er oftest beregnet på mindre spillerum på teatre, i teaterforeninger eller i kulturhuse – eller i anderledes og intime rum som en dagligstue, en nedlagt banegård, et butikslokale.

Limfjordsteatret råder over en stor blackbox sal med plads til 150 publikummer, en prøvesal, der også kan bruges til mindre forestillinger, workshops m.m. samt en multisal, som især bruges til undervisning af børn og unge. Desuden viser teatret hver sæson en række gæstespil, der indgår i en abonnementsordning med teatrets egne forestillinger.

Derudover driver Limfjordsteatret:
- ”LIM’eren - et værksted for scenekunst”, en teaterpædagogisk afdeling med særlig fokus på at formidle scenekunst til skoler, institutioner, seminarier m.m.
- TeaterTalent Mors, en professionel, to-årig grunduddannelse i skuespilteknik (SGK)
- Teaterskole for børn i vinterhalvåret (2.-4. kl. samt 5.-7. kl.)
- Showdance for 5.-7. klassetrin
- Sommerskole for børn første uge i sommerferien (3.-8. kl.)

 

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish