©  Foto:

Liseby Bed & Breakfast

Med sin placering direkte på Camønoen er Liseby Bed & Breakfast et oplagt pitstop for jer, der vil opleve Møns populære vandrerute.

Liseby Bed & Breakfast ligger ca. 10 minutters kørsel fra Stege midt mellem bølgende marker og i kort gåafstand fra den smukke Fanefjord Skov, der strækker sig helt ned til stranden med gode muligheder for en dukkert.

Stedet er oprindeligt startet som et center med fokus på aktiviteter og uddannelse indenfor personlig udvikling. Det har altid været vigtigt for værterne at værne om den gode energi, der er på stedet, og som alle besøgende kan nyde godt af. Målsætningen er at skabe nogle rammer, hvor gæsterne kommer helt ned i gear. Blandt andet tilbyder Liseby Bed & Breakfast swimmingpool og fitnesscenter, ligesom morgenmaden, der serveres, selvfølgelig er både økologisk og nærende, så I er sikre på den bedst mulige start på dagen.

Stedet har 7 enkelt indrettede værelser – alle med komfortable senge, så I er sikre på en god nats søvn. Derudover står et stort og veludstyret køkken, to store badeværelser og to toiletter til fri disposition, foruden en stor terrasse med grill og flere hyggekroge.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish