©  Foto:

Løkken Golfklub

Løkken Golfbane - tæt på den pulserende badeby, Løkken, med gode restauranter, shopping, strand, moleliv og surfermiljø. Perfekt til ferie med golf - uanset hvor du er i Nordjylland.

Når du holder ferie ved Vestkysten, behøver du ikke at lade golfkøllerne blive hjemme. I Løkken kan du øve på dine hole in ones på Løkken Golfklubs Pay & Play 9-hullers bane eller på den naturskønne *18-hulsbane.

Et golfophold ved Vestkysten

Løkken Golfbane - tæt på den pulserende badeby, Løkken, med gode restauranter, shopping, strand, moleliv og surfermiljø. Ikke mere end 5 minutters køretur fra Løkkens indre by. Perfekt til ferie med golf - uanset hvor du er i Nordjylland. Golfklubben har aftaler om golfophold med flere hoteller i Nordjylland. Gæster på nogle af de lokale hoteller og hos Sol & Strand får rabat på greenfee. Se mere på golfklubbens hjemmeside for at se hvilke hoteller golfklubben samarbejder med. Ejer man ikke et sæt golfudstyr og ønsker at udforske sporten, kan du og din familie købe greenfee og leje golfudstyrLøkken Turistbureau

Skal firmaet ud på personaleudflugt, companydays eller familieudflugter etc. tilbyder Løkken Golfklub et godt tilbud foruden en sjov og udfordrende dag omgivet af skøn natur. 

Klubbens greenkeeper er kåret som Danmarks bedste i 2021

Det mærkes tydeligt både på den flotte og velholdte 18-hullers golfbane, og den lige så flotte 9-hullers Pay&Play bane. Golfbanerne ligger på et fladt naturskønt område med vandhazarder, beplantning og skov - velegnet for alle golfspillere. Flotte greens og fairways

Ønsker du at benytte klubbens driving range kan dette gøres mod betaling for 20 kr. som betales på stedet via MobilePay. Instrukser står skiltet ved banen. Du finder kort over Løkken golfbaner her.

Lokale golfturneringer - også for turister

Løkken Golfklub afholder den legendariske amatørturnering Løkken Open over to dage hvert år d. 2. Weekend i juni måned. Åben for alle golfspillere. Du kan også møde andre golfspillere og greenfeegæster til turistgolf hver tirsdag i højsæsonen for 250 kr. incl. greenfee. Ingen tilmelding. Bare mød op senest kl. 09:00. Her er der selvfølgelig mulighed for at leje golfudstyr.

Start til golf

Skal året i år være, hvor du starter på en ny sport eller hobby, så kan du komme på introduktionskursus for nye golfspillere! Hos Løkken Golfklub får du undervisning i reglerne, slagtræning, undervisning hos Adam Stevenson (PGA træner). Derudover serveres der frokost på dagen og du får 3 måneders prøvemedlemskab med gratis ugentlig træning med et af klubbens medlemmer på den store bane. 

Se datoer og priser her

Golfens dag

Løkken Golfklub inviterer alle til en sjov dag i golfens tegn. Både børn og voksne er velkommen til at få en gratis introduktion til spillet, hvor alle på tværs af niveauer kan spille mod hinanden og ovenikøbet i naturskønne omgivelser hos Løkken Golfklub. Tag behagelige sko og tøj på. Du låner selvfølgelig alt det udstyr du skal bruge.

Løkken Open 2023

Er du golfspiller og kunne du tænke dig at konkurrere i Løkken, kan du tilmelde dig til Løkken Open 2023, med en præmiesum på kr. 60.000. Turneringen afholdes over to dage, og der vil blive afholdt en prøverunde fredagen inden. På selve turnerringsdagen serveres der morgenmad og frokost.  Til Løkken Open spilles der i fire rækker. Tilmelder du dig inden d. 1. april får du også en ekstra greenfee billet, som udleveres sammen med scorekortet. Ønsker du at deltage, skal du tilmelde dig på Golfbox senest d. 31. marts.

Du kan llæse mere om Løkken Open her.

Medlemskab som feriegæst

Golfspillere, der kommer til Løkken flere gange i sæsonen, kan nyde godt af gode priser på longdistance medlemskab og flexmedlemskab. Følg Løkken Golfklubwww.loekken-golfklub.dk og på facebook  - og se de mange spændende overraskelser til golfspillere og andre, der vil have en sjov og udfordrende golfoplevelse i Løkken Golfklub - tæt på…. en god ferie.

*Vær opmærksom på, at det kræver et vis handicap, for at det er tilladt at spille på 18-hulsbanen, og der vil blive udført banekontrol. Det fortrækkes at der reserveres tid på den store bane, hvilket kan gøres på Golfbox

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish