©  Foto:

Møldrup Bål- og Aktivitetsplads

Lejrplads med shelters tæt på Rold Skov, Villestrup Å, Store Blåkilde og Madum Sø.

 

Velkommen til en lille naturperle tæt på Rold Skov, Villestrup Å, Store Blåkilde og Madum Sø. På pladsen finder I to shelters, en bålhytte, et muldtoilet og et primitivt bålsted under store ahorntræer.

Der er flere bord/bænke sæt, og ude på stierne findes siddepladser med fine udsigter. Ligeledes er der en bom til heste (ved overnatning med heste, skal der rettes henvendelse til én af nedenstående kontaktpersoner).

Der er ikke vand på pladsen, og I bedes være SÆRLIG OPMÆRKSOM PÅ, at der af hensyn til naturens mangfoldighed (biodiversitet), må der hverken hugges, saves eller skæres i træerne eller samles dødt træ og nedfaldne grene. Man opfordres til selv at tage brænde eller grillkul med.

I nærheden er der ca. 1 km afmærkede trampestier med et væld af fuglekasser. Oplysningstavler fortæller mere om den rige natur på pladsen og omkring stisystemet. Cykelruterne 27, 117 og Marguerite Ruten finder man tæt på lejrpladsen.

Rutebeskrivelse:

  • Fra Arden; Følg Ardenvej mod Astrup, hvor Birkholmvej kommer på venstre hånd. Næsten helt nede ved enden af denne ligger pladsen på højre hånd.
  • Fra Skørping; Følg Møldrupvej mod Astrup og Hadsund. I Møldrup kommer Birkholmvej på højre hånd, pladsen ligger ca, 150 m fra krydset på Birkholmvej.

Pris: GRATIS

Adresse: Birkeholmvej 1, Møldrup, 9510 Arden

GPS-koordinater: 56.773460 N, 9.942954

E-kontakt: ikke nødvendig, men kan ske til enten Alan Phipps (61 99 03 65) eller Poul Erik Willadsen (Tlf. 40 33 39 47).

Husk at motoriserede køretøjer ikke er tilladt på pladsen.

 

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish