©  Foto:

Mortens Kro Restaurant & Boutique Hotel

Familie ejet/drevet restaurant centralt i Aalborg siden 1997 – siden 2019 også med tilhørende luksuriøst boutique hotel med unikt indrettede suiter. Luksuriøs indretning, Faguddannet personale og masser af personlighed.

Restauranten er præget af et luksuriøst interiør med et New Yorker-agtigt look, og omkring champagnebaren er stemningen Parisisk. Rustikke mursten, glas og stål brydes af et spændende lysdesign. Sidst på aftenen lader DJ'en musikken stige en smule, og man kan tage plads i sofaerne evt. foran pejsen og nyde kaffen, vinen eller årstidens cocktails.

På frokostmenukortet kan du vælge det lækreste smørrebrød - en gammel traditionel dansk spise med et kreativt og moderne twist. Dinner serveres med årstids skiftende tasting menuer med fokus på lokale råvarer samt deres signatur retter der tilberedes og anrettes ved bordet. Kombiner den gastronomiske oplevelse med ophold i de unikt indrettede suiter på 2 og 3 sal over restauranten. Med lækre terrasser og moderne skandinavisk interiør er der kræset for alle detaljer. 

Morten Kok

Indehaver og køkkenchef Morten Nielsen vandt titlen Årets Kok i 1996, og er kendt fra div. tv optræden samt rollen som studievært i diverse programmer - bla. "Røg i Køkkenet" på DR. Han er også studievært på serien Morten KOK, som har været fast indslag på den lokale tv-stations lørdagsprogram siden 2003, og er produceret i mere end 300 afsnit.

Mortens Kro bliver ofte anmeldt i danske og udenlandske medier, og har igennem mange år haft 3 stjerner i den Danske Spiseguide, senest i udgave nr. 38.

Læs mere om Mortens Kro i Aalborg...

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish