©  Foto:

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus åbnede dørene i 2003 og var fra starten et fyrtårn i den danske ølkultur, som voksede sammen med bryghuset.

Nørrebro Bryghus har været med til at flytte danskernes holdning og grænser til øl. Mange gæster har besøgt huset og har gennem årene oplevet fremragende øl og store smagsoplevelser.
Vores brygger Michael Rahbek brygger øl med inspiration fra både den belgiske, tyske, engelske og navnlig den amerikanske brygkultur.

På bryghuset i Ryesgade bliver der brygget helt unikke og eksperimenterende øl af vores rebelske lillesøster BRAW. Nogle af disse øl kan kun smages på restauranten eller i baren i Ryesgade på Nørrebro, hvorimod de mere klassiske Nørrebro Bryghus øl produceres både til restauranten og til flaske.

Mad og øl kombineres, så det giver en helhedsoplevelse for gæsten. Øl og årstider er omdrejningspunktet for køkkenet med inspiration fra den franske madskole og det nordiske køkken. Menuen tilpasses de mange smagsoplevelser i øl, malt, humle og krydderier.
Køkkenet benytter de nordiske råvarer, som passer perfekt til øl. Køkkenet eksperimenterer og udvikler på den danske gastronomi og menukortet skiftes ofte.

Køkkenet byder blandt andet på 7-retters sæsonmenu med tilhørende ølmenu med øl og ølcocktails - De syv retter fås i øvrigt også i en vegetarisk version.

Frokosten byder på smørrebrød af høj klasse der naturligvis serveres med økologisk øl og hjemmelavet snaps.

Ølsmagning

Du kan også komme til ølsmagning hos Danmarks ældste mikrobryggeri, når ølpionerne fra Nørrebro Bryghus åbner dørene til bryggeriet. Til ølsmagningen står I sågar lige ved siden af de kedler, hvor mikrobryggeribølgen startede tilbage i 2003.

Ølyoga

I kan opleve det bedste fra to verdener, når Nørrebro Bryghus inviterer indenfor til ølyoga i deres BRAW Bar. Der er ingen smidighedskrav til ølyoga, og bryghuset sørger desuden for træningsudstyr i form af øl og yogamåtte – Namaste!

Øl-Fællessang

Hver torsdag fra kl. 20 - 21 kan du ganske gratis deltage i Øl-Fælleskor i BRAW Baren i kælderen hos Nørrebro Bryghus.

Alle er velkomne uagtet om du synger bedst under bruseren eller om du har en lille Beyonce gemt i maven - og husk at man altid lyder bedre efter de første par øl.

Workshops

Hvis I er på udkig efter mødelokaler centralt i København, der har alt i AV-udstyr og samtidig tilbyder eminent forplejning samt de bedste fyraftens øl, så behøver I ikke lede længere, da Nørrebro Bryghus tilbyder alt dette.

Nørrebro Bryghus har en helt speciel plads i specialøllets historie i Danmark, og det er et af de steder i København, hvor man virkelig kan kombinere øl og store oplevelser.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish