©  Foto:

På Vesterbro fortsat

Istedgade, fuld af liv og bevægelse

Shopping på Vesterbro? Så er Istedgade ikke til at komme udenom. Lige dér, hvor Gasværksvej krydser Istedgade, afløses pornobutikkerne af små lækre designbutikker og trendy caféer, der ligger side om side med indvandrergrønthandlere, -slagtre og -frisører.

Skønne sko og vintagedesign 

Start turen i den lille selektive skobutik Hornecker, Istedgade 43, hvor du finder skønne sko og støvler af høj kvalitet.

På den anden side af gaden i nummer 56C finder du Dixie Grey, en herlig vintage designbutik med tøj smykker og hårpynt i bedste halvtredserstil.

Skandinavisk og dansk design

Donn Ya Doll, Istedgade 55, er et besøg værd for sit store udvalg af skandinavisk designet tøj, blandt andet det finske mærke Nanso.

DANSK er navnet både på en tøjbutik i nr. 64 og en butik med møbler og kunsthåndværk i nr. 80. Begge byder på et lille fint udvalg af minimalistisk dansk design.

Længere ned ad gaden i nummer 99 finder du islandske Birnas københavnske concept store.

Retrohimlen, hårpynt og pjank og kvalitet til børn

Er du på udkig efter retroting, skal du stikke hovedet ind i Funky Junky i nummer 84B. Her finder du alt hvad hjertet kan begære af skønne tredsersager - fra lamper og spejle til kaffestel og thermokander.

Du kan også kaste dig over alle de dejlige ting, som den lille butik Girlie Hurly i nummer 99 bugner med: Hårpynt og smykker, lyskæder og lamper, retro køkkenting og finurligheder til hus og have.

Har du børn, kan en afstikker til Kusine Bodil, Enghave Plads 10, anbefales. En fin lille butik med originalt legetøj.

Kaffe?


Men find din helt egen favoritbutik blandt striben af små spændende butikker, og tag så en pause enten på den populære café Bang & Jensen i nummer 130. Eller prøv den lille Riccos, overfor i nummer 119, hvor der bydes på kaffe ristet og brygget med ekspertise, vinyl på grammofonen og masser af fristelser til den søde tand.

Længere ned ad gaden finder du den minimale kombinerede café og pladebutik Sort kaffe og Vinyl - lige rundt om hjørnet i Skydebanegade.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish