©  Foto:

Parkering for busser og autocampere i Aarhus

Går ferien til Aarhus med bus eller autocamper? Så kan det være rart at vide, hvor det er muligt at parkere. Herunder kan du læse om parkeringsmuligheder for bus og autocamper i byen. 

Oversigt over parkering for lastbiler og tunge køretøjer

Parkering for busser

Dollerupvej

Ankommer I i bus, er der mulighed for at holde på Dollerupvej ved Ceres Byen. Gaden ligger tæt på en af byens store turistattraktioner Den Gamle By. Ikke meget længere derfra finder I flere attraktioner såsom Botanisk Have og ARoS. Det er gratis at parkere på Dollerupvej.

Bussparkering v. Dollerupvej, 8000 Aarhus C

Parkering for autocampere

Autocamper på Marselisborg Lystbådehavn

Du kan parkere med din autocamper på Østpladsen, Marselisborg Havn. Der er ca. syv parkeringspladser med skøn udsigt ud over Aarhus Bugten med adgang til strøm, internet, bad og toiletfaciliteter. Du kan betale for parkering på havnekontoret eller i den opstillede automat, som har døgnåbent.

Læs mere her. 

Autocamper på Aarhus Ø

Du kan parkere på Aarhus Ø med din autocamper på Sverigesgade 12 / Dagmar Petersens Gade 954. Her må du parkere i 24 timer ved brug af P-skive. Pladsen er gratis.

Se på kort her.

Autocamper på Egå Marina

Også på Egå Marina kan du parkere med din autocamper. Se efter skiltet for Autocampere.

Læs mere her.

Autocamper på campingpladser

Er du på ferie i autocamperen, er der dejlige campingpladser at installere sig på i og omkring Aarhus. Omgivet af smuk natur og ikke langt fra byen finder du DCU Camping Blommehaven. Nord for Aarhus ligger Aarhus Camping, hvor du kan få en god base, når ferien med autocamper går til Aarhus.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #visitaarhusregion

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish