©  Foto:

Racing Arena Aalborg

Racing Arena Aalborg er mere end bare væddeløbsbane. De dejlige lokaler, caféen og restauranten kan lejes til særlige lejligheder og arrangementer, og i forbindelse med løbsdage arrangeres pakketilbud.

Tag en virtuel tour på travbanen og se hvornår der igen er løb på Aalborg Væddeløbsbane i løbskalenderen.

Autentisk stemning og børnevenlige oplevelser

Oplev autentisk væddeløbsstemning, når de imponerende heste suser forbi i trav eller galop, ledsaget af speakerens intense stemme i højtaleren. På hjemmesiden kan du få svar på spørgsmål vedrørende spil på heste m.m. På banens store grønne inderkreds afholdes div. events i løbet af året som man vil kunne følge via sociale medier.

Væddeløbsbanen har desuden en flot legeplads i westernstil, og herfra kan man dagligt se hestene træne på banen. I kan også slå et smut forbi staldene, hvor der er mulighed for at hilse på de søde heste. De er at finde i staldene hele året.

Pakketilbud, restaurant og sportsbar

Få en unik oplevelse med Racing Arena Aalborgs pakketilbud, hvor fokus på sport, spænding og lækker mad er i højsædet. En vært eller værtinde vil sørge for, at I bliver introduceret til sporten med en rundvisning i staldene samt information om spillets regler.

I cafeén kan du spille på heste og opleve den autentiske væddeløbsstemning. Du kan også nyde en lækker middag i restauranten, som ligger på 1. sal med panoramaudsigt over arenaen. Restauranten og caféen er åbne på alle løbsdage.

Læs mere om oplevelser på Racing Arena Aalborg...

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish