©  Foto:

Restaurant Dillen

I hyggelige og uformelle rammer finder du denne skønne restaurant med et bredt menukort med fokus på det danske køkken. Restauranten ligger i forbindelse med Hotel Pejsegårdens bowling- og aktivitetscenter, så der er rig mulighed for at kombinere madoplevelsen med underholdning.

Dejlig familievenlig restaurant i Brædstrup

Besøg legendariske Hotel Pejsegårdens hyggelige og afslappende restaurant, hvor alle kan finde en ret efter deres smag. Restauranten ligger omgivet af liv og aktivitet fra Pejsegårdens bowlingbane og spillehal. Alligevel er det en afslappende oplevelse at spise i de moderne lokaler. Restauranten holder åbent til både frokost og aften.

 

Skønne retter for hele familien

Menukortet hos Dillen byder på lidt af hvert. Fra et fint udvalg af smørrebrød til saftige steaks, fiskeretter, pastaretter til danske klassikere og caféretter. Her går velkendte favoritter som stegt flæsk med persillesovs og wienerschnitzel hånd i hånd med spændende retter som parisienne og smørristet laks med hummersauce. 

Børnene er der også tænkt på – alle de klassiske børneretter er på menuen. Og skulle der være vegetarer i selskabet, så er der også retter tilpasset dem.

Slut måltidet af med en af de lækre desserter, en kop kaffe eller måske en drink fra Pejsegårdens omfattende drinkskort.

 

Også til frokost

Til frokost kan du hos Dillen sætte tænderne i et udvalg af klassiske danske frokostretter. Nyd et stjerneskud, en pariserbøf, en sandwich eller en gang dansk bøf med bløde løg og brunsovs. Hvis du skal forkæle dig selv, så vælg en sildetallerken, eller luksusversionen ”dilletallerken” eller et indbydende tapasbræt.

Se hele Restaurant Dillens menukort her.

 

Dagens middag

Hver dag er en ny ret på menuen til en fordelagtig pris. Retterne er danske klassikere og kan bestilles til både frokost og aften. Se denne uges udvalgte retter på denne side.

 

Dillen to-go

Alle retterne i Dillens menu kan bestilles som takeaway, så du kan nyde de veltilberedte retter bag hjemmets fire vægge. Ring til 75 75 17 66 med din bestilling. Der tages et gebyr på 10 kroner pr. kuvert.

 

Bliv lidt længere – tag et spil bowling

Dillen ligger lige ved Pejsegårdens bowling- og aktivitetscenter. Så hvorfor ikke tage en dyst på bowlingbanen eller ved pool-bordet? Der ligger også en spillehal med mere end 30 sjove maskiner.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish