©  Foto:

Restaurant Løkken Badehotel

Løkken Badehotel er en a la carte restaurant på Torvet med udeservering. Et spisested for hele familien med stort menukort inspireret af det danske og internationale køkken med høj kvalitet blandt andet frisk fisk fra Vesterhavet. 

Få Jer en autentisk oplevelse på Restaurant Løkken Badehotel!

På 18. år byder Michael Larsen dig og dine kære velkommen til Restaurant Løkken Badehotel.

Michael havde, før sin overtagelse af restauranten, 20 års erfaring som køkkenchef. Du kan møde Michael i restauranten sammen med sit stab af smilende og kompetente tjenere som altid er klar til at tage imod dig. I køkkenet agerer deres hold af dygtige kokke og elever. De sætter en stor ære i, at deres mad er tilberedt af friske lokale råvarer af høj kvalitet. Lige udenfor døren har de det store skattekammer med fisk og i klitten er der havtorn. I Vildmosen vokser de skønneste kartofler, og de anvender lokale grøntsager i sæsonen.

Restaurant Løkken Badehotel har sin egen bigård og det summer af aktivitet med at producere honning om sommeren. Honningen kan du blandt andet smage sammen med oste fra Sønderhaven Gårdmejeri og Ingstrup Mejeri.

Hele sommeren igennem er der dagligt brunch. Den øvrige del af året kan du nyde brunchen alle lørdage. Fra menukortet kan du vælge alt fra Moulles Frites til klassisk dansk smørrebrød. Du kan lade dig friste af de bedste stjerneskud, dansk frisk fangst eller lækre møre bøffer. Alle retter kan laves som take away.

"Kraftigt Bølgeslag - umærkelig Ebbe og Flod", "God Servering til moderate Priser".

Et par ord fra Michael:

"På Restaurant Løkken Badehotel får du en autentisk oplevelse af traditionel dansk mad tilberedt af lokale råvarer, med franske noter og et sprøjt af Vesterhav serveret i historiefortællende omgivelser."

Restauranten tilbyder også take away og mad ud af huset. Reserver bord online på restaurantens hjemmeside. Ønsker til arrangement uden for åbningstid - ring og hør nærmere.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish