©  Foto:

Salling

I stormagasinet Salling finder du alt under ét tag. I det eksklusive stormagasin midt på Strøget kan du finde kendte mærkevarer, eksklusivt design og de nyeste tendenser inden for både tøj, mad og boligindretning.

Alt, hvad dit shoppehjerte kan begære

Salling har rødder helt tilbage til 1906, hvor købmand Ferdinand Salling åbnede en lille manufakturhandel på Strøget i Aarhus.

I dag er Salling Aarhus et 22.000 kvadratmeter stort og spektakulært stormagasin, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer under ét tag. Tag på opdagelse i Salling og find kendte mærkevarer og de nyeste tendenser inden for fashion, mad, boligindretning og skønhed med service i særklasse.

Hvad end du er på udkig efter lækkert lingeri, sæsonens støvler eller skønhed, der får dig til at stråle, så rummer hver etage i stormagasinet sin helt egen verden af varer fra kvalitetsmærker.

Spændende fristelser i Salling Super

På Sallings nederste etage finder du en perle af et supermarked. Hos Salling Super får du adgang til ekspertise i særklasse, hvad end du har brug for inspiration til aftenmenuens vine eller er på udkig efter fisk til forretten.

I de forskellige specialafdelinger kan du finde en hel verden af fristelser inden for spiritus, vin, øl, chokolade, lakrids, kaffe, te, kød, fisk og mange andre specialiteter, som du ikke finder andre steder.

Elsker du ost, så gør dig selv en tjeneste og besøg Salling Supers osteafdeling. Med landets bedste udvalg af danske og udenlandske oste og et veluddannet personale løb afdelingen med Mejeriprisen 2020. Læs mere her.

Tank op i Starbucks eller Salling Bageren

Efter en habil omgang shopping, trænger fødderne til hvile. Snup en pause med en kop kaffe i Starbucks eller besøg Sallings populære, prisvindende bager i stueetagen. Hos Salling Bager & Café kan du købe lækkert nybagt brød, boller, kager og meget mere. Bageren tilbyder også frisksmurte sandwiches, som kan nydes med en kop kaffe eller en forfriskende juice i den åbne, lyse bagercafé med udsigt over Strøget. Læs mere om Starbucks og Salling Bageren her.

Salling ROOFTOP og Salling ROOFGARDEN - på toppen af Aarhus

Du kan også tage elevatoren øverst op til det 2.000 kvadratmeter store byrum på taget af Salling. Her finder du Salling ROOFTOP og Salling ROOFGARDEN, hvor du får byens bedste 360 graders panorama med udsyn til hele Aarhus’ skyline.

I det hyggelige miljø på toppen af Salling finder du både et caféområde, bar med lækre serveringer og et sceneområde hvor der i løbet af året bliver afholdt hyggelige events og koncerter. Du kan også besøge Salling ROOFGARDEN, som byder naturen og kunst velkommen over byens tage. Læs mere her.

Oplevelser og events i Salling

Hos Salling inviteres du til mere end shopping og cafébesøg. På Salling ROOFTOP kan du hver måned opleve et væld af  spændende events, musikarrangementer og andre live-optrædener.

Følg med i, hvad der sker netop nu på Sallings Facebookside.

Se, hvad andre deler på Instagram

#sallingaarhus #sallingrooftop #visitaarhusregion

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish