©  Foto:

Sommerhus ToSom

Sommerhuset ToSom ligger i en fantastisk have med udsigt og adgang til Ringkøbing Fjord. ToSom er på 67 m2, og har en hems samt 2 soveværelser med plads til max. 6 personer. I sommerhuset ToSom er der mulighed for at nyde naturen og fjordens ro i fantastiske omgivelser. 

Med udsigt og adgang til det naturskønne Ringkøbing Fjord ligger sommerhuset ToSom. Sommerhuset ToSom er på 67 m2 med en hems, og 2 soveværelser. I huset er der plads til max. 6 personer.

ToSom er moderne indrettet, og er placeret så man fra terrassen og stuen kan nyde den smukke udsigt over Ringkøbing Fjord og landskabet på den anden side.

På terrassen kan du nyde din morgenkaffe i ro, og i enden af haven kan du opleve den fantastiske solopgang over fjorden. Derudover kan du også starte dagen med en morgendukkert i fjorden, som blot ligger få meter fra huset.

I sommerhuset ToSom finder du også TV, grill, vaskemaskine, tørretumbler samt WI-FI.

Med sommerhusets fantastiske beliggenhed centralt i Hvide Sande er der adgang til både byen med gode shopping og spisemuligheder. Den omkringliggende natur giver også mulighed for hyggelige gåture, cykelture, vandsport og meget mere.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish