©  Foto:

Sundsøre Lystbådehavn

På Sundsøre Havn vil du møde et venligt miljø med god omgangstone, og en havnefoged der altid står klar til at hjælpe dig. 

Sundsøre Lystbådhavn

På Sallings østligste punkt ligger smukt placeret Sundsøre Lystbådehavn - nabo til Hvalpsund-Sundsøre overfartens færgeleje. Det er en lille og hyggelig havn der ligger godt i læ for vestenvinden. Her findes der ingen maskine til betaling af bådplads, men der er en rigtig venlig havnefoged, som står klar til at byde havnens gæster velkommen og vil hjælpe gæster på bedste vis. Du kan kontakte havnekontoret på 21 30 02 32.

Sundsøre Lystbådehavn var blandt de nominerede til årets havn i 2020. Her vil du møde et venligt miljø med god omgangstone, samt et næsten nyt klubhus med gode faciliteter, som giver optimale forhold for havnens egne medlemmer og de betalende gæster, der kommer til fra vand- eller landsiden. Der er ca. 69 bådpladser i havnen.

Omkring havnen finder du Brænderiet Limfjorden, hvor du kan tage på rundvisning og få lidt lækkert til ganen. På havnen kan du også låne cykler, så du har mulighed for en cykeltur til Thise og besøge deres flotte ostebutik. På den anden side af ostebutikken ligger den lokale købmand.

Information

For mere information om havnen, se Sundsøre Lystbådshavn´s hjemmeside.

 

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish