©  Foto:

Teddy Bear Art Museum - Unikt bamse museum i Billund

Nyd besøget i bamsernes univers og oplev, at bamser ikke kun er legetøj men også kunst.

Teddy Bear Art Museum har hjemme i LEGO familiens tidligere private hjem i centrum af Billund. Museet er en arkitektonisk perle fra 1959 på 776 m2 og er i dag hjem for over 1.200 bamser.

Nyd besøget i bamsernes univers og oplev, at bamser ikke kun er legetøj men også kunst.

Museet har mange forskellige udstillinger, der viser bamsers charme og store forskellighed. 
 

  • Bliv klogere på bamsernes historie
  • 2019 Specialudstillingen ”STEIFF – fra nålepude til plysbamser” viser 200 bamser, tøjdyr, værktøj og andre genstande fra den verdenskendte tyske legetøjsproducent STEIFFs arkiver, ting der aldrig er blevet vist i Danmark og hvoraf nogle er over hundrede år gamle
  • VanderBear udstillingen – verdens største private samling af dem charmerende bamsefamilie
  • Alfonzo – verdens mest berømte røde STEIFF Bamse, som var ejet af prinsesse Xenia hvis mor var en dansk prinsesse og faderen, efterkommer af Zar Nicolai I af Rusland
  • Nyd også udstillingerne med Kunstnerbamser og Tableau udstillingen og lad dig begejstre af de mange fine detaljer
  • I Ediths stue er der fine små dukker, en komplet juleskesamling og familiens dåbskjole

 

I den lyse og hyggelige Bamsecafé kan du nyde en god kop kaffe eller te, frisk bagværk og en let frokost. Fra caféen har du udsigt og adgang til caféens terrasse med den romantiske rosen- og stenbedshave.

I Bamsebutikken kan du finde forskellige bamseting og i Bamsemagerbutikken har vi alt hvad du skal bruge til at sy en bamse.

 

Museet er omgivet af en fortryllende parklignende have på 10.512 m2  - en sand oase midt i Billund. Haven er åben for gæster i museets åbningstid. Nyd en dejlig gåtur og alle de dejlige blomster og træer i haven.

Der er kun 1 minuts gang til LEGO House, 1,3 km til Legoland, 1,8 km til Lalandia, 3,8 km til Billund Airport og 24 km til Givskud Zoo. Der er ca. 75 km til Vesterhavet og 316 km til Skagens Bamsemuseum.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish