©  Foto:

Too Old To Die Young - Løkken Bryghus

STOLTE TRADITIONER FOR GODT ØL På Løkken Bryghus. Bryghusets er beliggende i byens centrum, tæt på torvet. Her brygges der øl efter de helt gamle håndværkstraditioner, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med smagen, ej heller kvaliteten.

Alt øl på Løkken Bryghus er brygget med udvalgte råvarer. Opskrifterne der benyttes, er udviklet gennem lang tid, og de bliver stadig justeret fra bryg til bryg. Brygmesteren er med i hele processen. Lige fra malten bliver knust til øllet er klar på flasker.

Malten, der bruges på Løkken Bryghus, kommer fra det lille malteri Gyrup Gård, der er beliggende i Nationalpark Thy. Det er Økologisk malt. Vi bestræber os på at brygge vores øl så bæredygtigt som muligt. Vi tænker økologi, genbrug og materialer ind i hele produktionen.

Ved et besøg på Løkken Bryghus kan man få en unik oplevelse af, hvordan øl skal smage, når det bliver serveret i autentiske omgivelser. Og er man heldig, kan man endda komme til at opleve, når det hele syder og koger i bryggeriet.
Brygmesteren er altid parat til at tage en snak om øllet, og hvordan det brygges.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Løkken Bryghus.

 

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2023
Danish