©  Foto:

Turbinehallen, møder og konferencer

Turbinehallen i Aarhus er et helt unikt lokale med uanede muligheder. Hallen kan gøres hyggelig og intim til mindre arrangementer og rummelig og overdådig til større arrangementer – alt efter arrangementets behov.

Leder du efter et anderledes venue?

Turbinehallen står flot med både charme, størrelse og bæredygtighed, da historien fortæller, at den også bærer rundt på København Hovedbanegårds tidligere loft! Den har også fungeret som kraftværk for Aarhus Sporveje, men i dag tænder de levende lys i hallens gamle, høje vægge og skaber unik og speciel stemning, der giver alle slags arrangementer ekstra dimensioner.

Plads til store armbevægelser

Med sine mange kvardratmeter giver Turbinehallen stor frihed til udfoldelse. Der er højt til loftet og uendelig plads til store armbevægelser. Uanset om du planlægger en koncert, privat fest, messe, firmafest, konference eller en anden særlig begivenhed, kan de med deres erfarne og dedikerede team helt sikkert sørge for et vellykket, professionelt og skræddersyet event.

Den store hal er indrammet med en flot akustikløsning, så både samtaler, højt musik, taler og hvad end I har i ærmet kan udtrykkes og komme til sin ret i den smukke, store hal.

Se, hvad andre deler på Instagram

#turbinehallen #visitaarhus #visitaarhusregion

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish