©  Foto:

Uggerby Strand

Et par kilometer fra Hirtshals ligger Uggerby Strand, som er den bredeste strand i vores område. Stranden er et perfekt sted for børnefamilier og hunde er også velkomne. 

Uggerby Strand er en dejlig hvid og børnevenlig sandstrand, hvor der er masser af plads. Stranden har længe været den bredeste i vores område, og den ligger mellem Kjul og Tversted Strand.

Ved Uggerby Strand er der, øst for nedkørslen, et område med udsivende grundvand, som danner en strandsø og små vådområder af varierende størrelse alt efter nedbørsforholdene. Her er gode forhold for planter, insekter og vadefugle. 

På stranden er hunde også velkomne til at løbe frit fra oktober til marts, men fra april til september skal hunden være i snor.

Bag stranden ligger Lilleheden og Uggerby Klitplantage hvilket betyder, at man nemt kan se og høre skovens fugle fra stranden.

Stranden har toilet, drikkevand, informationstavle, badevandsflag, målestation, førstehjælpsudstyr og livredningsudstyr. 

Husk altid at respektere andre gæster på stranden og tag dit affald med dig, når du forlader stranden. Der findes skraldespande på stranden, så du nemt kan rydde op efter dig selv.

Bilkørsel er tilladt på stranden.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish