©  Foto:

Vestre Fjordpark

Lige ude for Aalborg midtby ligger Vestre Fjordpark, der er Aalborgs fantastiske svar på et stort friluftsbad og aktivitetsområde. Her er der et væld af muligheder for at skabe en uforglemmelig dag.

Vestre Fjordpark er et af aalborgensernes favoritsteder, når det kommer til hygge i det grønne nær vandet - og især om sommeren, for her er der mange muligheder for gode oplevelser for alle aldre. Den store park, der spænder over et areal på 165.000 m2, leverer nemlig seks forskellige aktivitetsområder. Det betyder, at du både kan tage en svømmetur, sejle i kano og kajak, windsurfe, prøve kræfter med SUP, spille volley, grille eller bare nyde solen og den skønne natur ved fjorden.

De seks områder, kaldet Stranden, Tangen, Kilen, Fladen, Krattet og Skoven har hver deres kendetegn, der til sammen gør Vestre Fjordpark helt speciel og pragtfuld. Ved Stranden finder du f.eks. vandbassiner i forskellige dybder med både klatrevæg og udspringstårn, i Kilen kan du være aktiv for fuld udblæsning, mens du nær Skoven finder en hyggelig grillplads.   

Med forholdene helt i top 

En ting, der gør Vestre Fjordpark til mere end ”blot” et friluftsbad, er de mange faciliteter. Her finder du nemlig både gode toilet- og badeforhold, overdækkede og fritstående bord/bænke, bålplads, en hyggelig lille café med mere. Lige ved siden af finder du desuden Aalborg Streetfood, hvor du kan købe lidt lækkerier til at tage med.

Læs mere om Vestre Fjordpark i Aalborg...

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk.

Følg os på:

Meget Mere End Bare Danmark © 2024
Danish