Søg
Amagerbanen, København med logo

Konkurrencebetingelser

Foto: Viggo Lundberg

Herunder kan du læse konkurrencebetingelserne for ”Meget mere end bare Danmark”-konkurrence på Instagram, som udbydes af VisitDenmark. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af Instagram.

Generelt
Konkurrencen udbydes af VisitDenmark (CVR nr. 33055331). Ved deltagelse i konkurrencen, accepterer man samtidig nedenstående vilkår. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af Instagram.

Hvornår kan man deltage?
Konkurrencen starter 28. maj 2020 og løber frem til 1. juli 2020, kl. 12.00 (Dansk tid).

Hvad kan man vinde?
Præmien er en ferie i Danmark til en værdi af 20.000 DKK inklusive moms. Der findes kun én vinder, og der udloddes kun én præmie. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og hele beløbet skal efter aftale med VisitDenmark bruges på en ferie i Danmark, der skal være afholdt inden 31. august 2021.

Hvordan deltager man?
For at deltage i konkurrencen skal man poste et opslag på Instagram, der indkapsler en fantastisk ferieoplevelse i Danmark. For eksempel et sted, en stemning, en aktivitet eller en skjult perle, der har skabt et vedvarende minde. Det ses gerne, at opslagets tilhørende tekst beskriver, hvorfor netop denne ferieoplevelse har haft en stor betydning. Og så skal man huske at bruge hashtagget #baredanmark.

Deltagelse er gratis, og man kan deltage, så meget man vil, med alle de opslag, og fra de forskellige af ens Instagram-profiler, som man har lyst til, i hele konkurrenceperioden.

VisitDenmark er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart, herunder hos Instagram, eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse.

Offentliggørelse af vinder
Vinderen er det opslag, der bedst indkapsler en fantastisk ferieoplevelse i Danmark, for eksempel et sted, en stemning, en aktivitet eller en skjult perle, der har skabt et vedvarende minde for deltageren. Det ses gerne, at opslagets tilhørende tekst beskriver, hvorfor netop denne ferieoplevelse har haft en stor betydning. Vinderen udvælges 2. juli 2020 af et panel bestående af bestående af en projektleder og en content manager fra VisitDenmark.

Vinderen vil blive kontaktet direkte på Instagram. Vinderen vil desuden blive offentliggjort på www.megetmereendbare.dk.

Vinderen skal vende retur på den direkte besked senest 3 hverdage efter henvendelse. Gevinsten skal bruges inden 1. august 2021. Overskrides dette forfalder gevinsten, og der vil blive udtrukket en ny vinder.

Vinderen vil i forbindelse kontakten blive bedt om at bekræfte sin accept af disse vilkår og konkurrencevilkår og modtagelse af præmien er betinget heraf.

Hvem kan deltage?
For at deltage i konkurrencen skal man være 18 år og have en eller flere aktive og åbne Instagram-profiler. VisitDenmark forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderen og frasortere deltagere under 18 år samt at kræve dokumentation for ejerskabet til den Instagram-profil, hvor det vindende opslag er postet fra.

Ændringer i konkurrencevilkårene
VisitDenmark forbeholder sig retten til at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure, uden at der herved findes en vinder.

Personoplysninger
Når man deltager i konkurrencen, giver man samtidig samtykke til, at VisitDenmark må nævne for- og efternavn i forbindelse med offentliggørelse af konkurrencens vinder på www.megetmereendbare.dk.

VisitDenmark behandler oplysninger om deltagerens navn, kontaktinformationer og indholdet af deltagerens post med det formål at afholde og administrere konkurrencen samt udvælge vinderen. Se yderligere information om VisitDenmarks behandling af personoplysninger i VisitDenmark’s Data Protection Notice her: www.visitdenmark.dk/dataprotection.

Hvis opslaget indeholder oplysninger om eller billeder af personer, har deltageren ansvaret for at sikre sig at disse personer har samtykket til brugen af deres oplysninger/billede til deltagelse i konkurrencen og offentliggørelse af vinderbilledet, som beskrevet nedenfor. VisitDanmark forbeholder sig at bede deltageren indsende samtykkeerklæring fra de pågældende personer.

Brug af billeder
Når man deltager i konkurrencen, giver man samtidig tilladelse til, at VisitDenmark må benytte billedet på kampagnesiden www.megetmereendbare.dk og i øvrigt marketingmateriale i forbindelse med kampagnen ”Meget mere end bare Danmark”.

Deltageren indestår for at have alle nødvendige rettigheder til at poste de opslag, som hun deltager i konkurrencen med. VisitDenmark forbeholder sig retten til at blokere/slette opslag, indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder.

Kontakt VisitDenmark
Har du spørgsmål, kan du kontakte VisitDenmark på contact@visitdenmark.com.