Ofte stillede spørgsmål

Få mere at vide om kampagnen "Meget mere end bare Danmark", og hvordan du kan være med til at bevise, at en ferie i Danmark er meget mere end bare.

Kampagnen ”Meget mere end bare Danmark” har til formål at øge rejselysten i Danmark og inspirere til nye oplevelser. Bag indsatsen står de danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Ej hvor dejligt! Det er vi meget glade for.

Du kan få vist dit billede eller din video her på siden ved at dele det på Instagram sammen med hashtagget #baredanmark. Din Instagram profil skal desuden være offentlig for at vi kan inkludere dit indhold på siden.

Vi glæder os til at se og blive inspireret af dine danske ferieoplevelser.

Først og fremmest vil vi gerne sige mange tak, fordi du har delt din danske ferieoplevelse med #baredanmark. Det er vi meget glade for, og du må endelig gerne dele flere.

Der kan være flere grunde til, at din ferieoplevelse ikke optræder på siden. Det kan for eksempel skyldes, at du har en privat Instagram profil, hvormed kun dine følgere kan få lov til at se dit indhold. Derudover skifter billederne på denne side i tilfældig rækkefølge fra gang til gang, så selvom du ikke kan se dit indhold, kan det sagtens være, at andre besøgende på siden kan se det.